2011. március 10., csütörtök

CCSVI első kézből és Tysabri, mint alternatíva

A mostani rosszabbodásom újra előhozott sok-sok kérdést bennem.
Hogyan tovább?
Van ugye az eddigi immunmoduláns kezelésem és a pránanadi együtt. Tulajdonképpen ezzel jöttem ki a shub - ból, szteroid nélkül :) Mellette volt még masszázs izomlazító krémekkel és mágnesterápia a Bordács-féle mágneshengerrel / ha jól tudom, ez már nincs forgalomban, fizikoterápiás helyeken viszont használatos, intézményes formában /
A shub rendkívül félelmetes és  akkor nagyon szem előtt kellett tartanom  Az Élő Mátrix filmben látottakat, hallottakat és a mesterem szavait - hinni a maximális regenerálódásban.
orvosilag viszont újra képbe került a Tysabri, mint lehetséges kezelés - ennek azért vannak veszélyei.
keresgéltem a neten és sok amerikai végigkövette a saját kezelését, ami szemmel láthatólag hasznos és a magyar kezelteknek is jók a tapasztalatai.
Például neki, aki a CCSVI-ről is kifejti a véleményét :
Tysabri Recovery Series - CCSVI
Egy angliában élő betegtárs ezt a levelet írta nekem a videóval kapcsolatban:

"Ez egy kicsit 'régi' videó, de teljesen normális pasi, aki szerintem jól latja a dolgokat.
Azt mondja, a Tys megváltoztatta az eletet, regén 6.5 volt az EDSS-e, a Tysabrinak köszönhetően most 2.5. Nagyon örül, hogy elkezdte.
A CCSVI-vel kapcsolatban azt mondja, hogy szerinte ugyan nem gyógyít ki az MS-ből, de 'jegyezzetek meg a szavaim, egy év múlva a CCSVI teljesen át fogja alakítani az MS gyógyítását.'
Sokat beszel meg a dolog média-részéről, hogy ő regén riporter volt... Azt mondja, ugyan most úgy tűnik, hogy az egésznek nincs nagy médiavisszhangja, de mar ott forr a dolog, és nemsokára több lesz.Hat ennyi kb."

Ezért is érdekes és fontos
Első magyar CCSVI szimpózium

 A beavatkozáson átesett betegtársak véleménye számomra fontos, hisz többüket személyesen ismerem, több éve :) Az orvosok meg komoly, világhírű szaktekintélyek.

Remélem idén már nem lesz több shubom és mire döntéshelyzetben kell lennem már jól tudok dönteni!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hogy mások is olvassanak :)